Over ButterWise

De grondleggers van ButterWise hebben altijd werk gedaan waar duurzaamheid centraal staat, en met de schoonheid en kracht van de natuur als drijfveer. Afrika met haar verborgen schatten is de inspiratiebron geweest om ButterWise op te richten; mensen op deze wereld de mogelijkheid geven om de wonderen van de Afrikaanse natuur te ontdekken.Afrika brengt een ongelofelijke hoeveelheid producten voort met uitzonderlijke eigenschappen. ButterWise zet zich in om de beste oliën en vetten uit West Afrika op de Europese markt te brengen, direct van de bron en tegen eerlijke, concurrerende prijzen. Onze producten zijn 100% natuurlijk, fair en traceerbaar.

Duurzaamheid is ons startpunt: ButterWise is gebaseerd op verantwoordelijkheid voor het milieu, de maatschappij en de economie. Ook gelijkheid is in ons bedrijf van belang. Van de oliën en vetten die we aanbieden tot de klantenservice, we zorgen dat onze producten voldoen aan onze standaard.

Met onze kennis en ervaring streven we ernaar een betrouwbare en strategische partner te zijn voor onze verkopers, klanten, leveranciers en de mensen en producenten in Afrika. ButterWise verkoopt kleine hoeveelheden en bulk omdat we vinden dat iedereen zijn of haar eigen natuurlijke producten moet kunnen samenstellen. We willen onze klanten een aangename ervaring bieden.ButterWise is trots dat we een vertegenwoordiger zijn van The Savannah Fruits Company. Dit bedrijf uit Ghana produceert hun producten op een sociaal verantwoorde en milieuvriendelijke manier. Hun oliën en vetten zijn biologisch gecertificeerd en de productie geeft de Ghanese vrouw meer autonomie (empowerment) en ondersteunt de gemeenschappen in de landelijke gebieden in Noord Ghana.

Bedrijfsprofiel:

Butterwise B.V.
Haarlemmerstraatweg 79
1165MK Halfweg
Nederland
+31 6 17115545
info@butterwise.com
BTW nummer: NL852771289B01
KvK: 57868549
IBAN: NL15 TRIO 0197 6274 71
Rekeningnummer: 197627471
Naam bank: Triodos Bank
BIC / SWIFT: TRIONL2U